Contact

Showroom: Calea Bucurestilor nr.78, Otopeni, Ilfov
Depozit: Soseaua Unirii 145B, Balotesti , Ilfov

0787.342.742
0744.566.628

office@energo-grup.ro

RETURNAREA PRODUSELOR

RETURNAREA/SCHIMBUL MĂRFURILOR

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de www.energo-grup.ro (ENERGO CON GRUP SRL) conform OUG nr 34/2014, cumparatorul persoana fizica beneficiaza de returul produselor, fara a fi nevoit sa justifice decizia  de retur,  in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor, suportand costurile de transport-expediere dus si întors înapoi la Vanzator a produsului si costurile cu comisioanele bancare.

Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultat din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

Cum puteti returna produsele achizitionate de la Energo Con Grup SRL ?

  • in magazinul Energo Con Grup situat in Calea Bucurestilor nr.78, Otopeni, Ilfov, cumparatorul predand personal  produsul unui reprezentant Energo Con Grup
  • prin informare asupra deciziei de retur prin email la adresa energocongrup@gmail.com sau prin completarea formularului de contact rapid disponibil pe pagina de contact de pe site-ul www.energo-grup.ro si ulterior prin livarea pordusului la adresa vanzatorului mai sus mentionata.

Vanzatorul (va restitui bani) va face plata catre client in contul bancar specificat de client in termenul maxim de 7 zile de la sosirea bunului în depozit.

Inainte de trimiterea intentiei de retur si a produselor, te rugam sa citesti cu atentie conditiile POLITICII DE RETUR :

  1. Politica de retur prezentata mai jos se refera exclusiv la produsele comandate online si livrate prin curier. 
  2. Este recomandat ca produsele sa fie returnate in ambalajul original. Acestea trebuie sa fie returnate in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele care prezinta urme de utilizare , lovituri, zgarieturi , defecte fizice, interventii neautorizate, care nu mai pot fi aduse la conformitatea initiala prin reparare si scaderea contravalorii.
0
    0
    Cosul de cumparaturi
    Cosul este golInapoi la magazin